zondag 15 augustus 2010

Amerika 2010 Update 2

Hello

Hier het volgende deel op Amerika 2010.
Nu komen deze parken aan bod.

- Universal studio's
- Island of adventures

Deze 2 parken liggen bij elkaar. Vooraan liggen allemaal winkels en restaurants. Dan kan je rechts naar Universal studio's of links naar Island of adventures.
Hier een plattegrond:






- Universal studio's
Dit park staat in het teken van films en series. Hier hebben alle attracties een verband met een bekende film of serie. Zoals Jim Neutron, Shrek, Jaws, Men in black, E.T., Twister, The mummy etc...
Vooral The mummy is erg vet. Dit is een snelle binnen achtbaan. De aankleding van deze attractie is heel goed. Voordat je eindelijk in het karretje zit, moet je nog een heel eind lopen. Doordat alles goed aangekleed is heb je veel te zien.
Bij Twister moet je staan en dan lijkt het net of er een twister je dorp verbouwt. Borden vliegen weg, een koe vliegt door de lucht en vuur uitbarstingen. Bij Jaws vaar je in een boot en wordt die aangevallen door de enige echte haai. Ga je het einde redden?



- Island of adventures
Dit park heeft niet een duidelijk thema. Ze hebben hier wel delen gemaakt. Een deel staat in thema van superhelden, het ander Harry potter(nieuw) etc...
Verder hebben ze hier ook veel verschillende attracties. Een vrije val, achtbanen en andere attracties. De Hulk is een achtbaan en Spiderman is een 3D attractie.
Ik heb even geleden al iets verteld over het nieuwe deel in Island of adventures, The wizarding world of Harry Potter. Dit is net nieuw en open. Daarom zal het daar ook erg druk zijn. Hier hebben ze bestaande attracties aangekleed in Harry Potter stijl maar natuurlijk is er ook een nieuwe gebouwt. Dit is een attractie met een robot arm. Heel benieuwd hoe dit is.


Zo dat waren weer 2 parken die wij gaan bezoeken. Morgen meer...\\

Bye bye

Geen opmerkingen:

Een reactie posten