dinsdag 17 augustus 2010

Amerika 2010 Update 4

Hello


- Wet n wild
Wet n wild is een waterpark. Hier heb je veel verschillende waterbanen en zwembaden. Een zwembad met gloven, een soort waterstroming waar je met banden in kan dobberen zodat je een rondje drijft, waterglijbaan waar je met een matje van af moet, waterglijbaan met discolichten, waterglijbaan waar je met 4 mensen in een band kan en nog veel meer...
We kennen het alleen nog van de site dus hoe alles is weten we nog niet. Ik vind waterglijbanen altijd erg leuk als je er af moet met banden of matjes. Vooral als het heet is, is het altijd lekker om even af te koelen.



- Bush gardens
Dit park heeft als thema afrika en dieren. Vorige jaar zaten we er al aan te denken om hier naartoe te gaan. Helaas niet gedaan dus dit jaar gaan we zeker. Vooral omdat een achtbaan in dit park erg geweldig is. Sheikra. Dit is een achtbaan met steile afdalingen en loopingen. Niet zo heel apart maar je zit met 8 mensen op een rij, 3 rijen is 1 kar. (zie plaatje) Zelf vind ik loopings niet heel spannend. De steile afdalingen geven mij pas een goede kick. Hoe steiler, hoe beter. In deze achtbaan zitten er volgens mij 2 van die steile dalingen. Dus als het niet druk is, zo vaak mogelijk gaan. Er zijn ook veel andere leuke achtbanen hier. Dus wordt een wilde dag vol achtbanen en ook waterattracties.



- Discovery cove
Dit is niet een pretpark maar een dierenpark. Hier kan je zwemmen met dolfijnen, roggen en vissen. Je bent hier een hele dag en het eten en drinken zit in de prijs. Voor het zwemmen met dolfijnen heb je een afspraak moeten maken. Ook is er een stuk waar je vogels kan voeren. Ben erg benieuwd naar het zwemmen met dolfijnen en roggen. Heb ze allebei vorig jaar geaaid maar nu zwem je echt tussen deze dieren.

Zo dat waren alle parken.
Donderdag begint het reisverslag...
Bye bye

Geen opmerkingen:

Een reactie posten