maandag 24 mei 2010

Wizarding world of Harry Potter




Over minder dan 3 maanden gaan we naar Amerika!! Voor 2,5 week zitten wij in Orlando, Florida. We zijn al flink aan het sparen en aftellen.
Een van de dingen die we zeker gaan bezoeken, vooral voor mij, is het nieuwe Harry Potter gedeelte in Island of Adventures.
Ik ben een mega fan geweest van Harry Potter en nu ben ik er nog steeds helemaal weg van. Toen het bekend was dat er een park kwam met alles van Harry Potter werden de plannen al gemaakt om daar zeker naar toe te gaan.

Het park is nu zo goed als af. En het leuke van alles. De Grand opening is op....18 JUNI!! Op mijn verjaardag!!...Zo toevallig...Het eerste wat ik die dag denk is: JEEJ! het park is open vandaag...En ohh jah ben ook nog jarig...

Hier nog wat informatie over The wizarding world of Harry Potter.(Bron: Wikipedia)

The Wizarding World of Harry Potter is een gedeelte in het pretpark Islands of Adventure in Orlando (Florida) waarin de fictionele wereld van Harry Potter centraal zal staan. De opening van het park vindt plaats op 18 juni 2010.(Jeej!! jarig)

In het gedeelte zullen onder andere de school Zweinstein en het dorp Zweinsveld worden nagebouwd. In Zweinstein zal er zich een attractie bevinden; Harry Potter and the Forbidden Journey. Wat voor soort attractie dit zal worden is nog niet bekend gemaakt. Er werden fragmenten opgenomen die enkel in de attractie te zien zullen zijn, waaronder ook enkele beelden die aansluiten op de eerdere films. Ook worden verschillende personages uit de Harry Potter-reeks nagespeeld. Het park zal een uniek nieuw systeem gebruiken om special effects (zoals spoken) na te maken. In het park kunnen de bezoekers mee doen aan Zwerkbalwedstrijden, toverschoollessen volgen en winkelen in de magische winkels in Zweinsveld.

De filmstudio's Warner Brothers en Universal zijn de bedenkers van dit project.

In het park zijn onder meer:

- Dragon Challenge
- Flight of the Hippogriff, achtbaan
- Harry Potter and the Forbidden Journey
- Hagrid's Hut
- Hogwarts Express
- Ollivander's Interactive Experience

Winkels
- Filch’s Emporium of Confiscated Goods
- Dervish and Banges
- Ollivander's
- Honeydukes
- Zonko’s
- Hog’s Head

Restaurants
- Three Broomsticks
- Hogsmeade Village
- Owlery

- Hogwarts Ground
- Hogwarts Castle


Hier een filmpje. De sterren uit de film nemen een kijkje in het park.
Robbie Coltrane (Hagrid), Matthew Lewis (Neville Longbottom/Marcel Lubbermans), Emma Watson (Hermione Granger/Hermelien Griffel), and Oliver and James Phelps (Fred and George Weasley/Fred en George Wemel).
Klik!

En dan nog een leuke filmpje van Ellen. Ze gaat met 2 jongetjes het park bekijken.
Klikkerdeklik!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten