zaterdag 22 mei 2010

We rule






Een review over een applicatie voor de ipod touch of iphone.

Het gaat over het spel "We rule". Het spel is gratis en uitgebreid. In de app begin je met een kasteel en een stukje land. Je wordt de eerste levels begeleid zodat je door krijgt hoe het werkt.
Je begint met een stukje grond te kopen om dingen op te verbouwen. Zoals wortels, aardbeien, mais, uien, meloenen etc...
Door het verbouwen van fruit/groente levert dit geld en punten op. Van het geld kan je weer dingen kopen voor je land. De punten komen in een balk te staan. Is deze balk helemaal gevuld ga je een level hoger. Door een level hoger te gaan, worden er dingen vrijgegeven om te kopen.

Zo kun je een school kopen of tog liever een boerderij. Huizen voor mensen in je dorp. De huizen betalen een soort van belasting zodat je weer geld verdient. Dit geldt voor alle gebouwen. Bij sommige gebouwen kunnen vrienden dingen bestellen. Bij de kledingwinkel bijvoorbeeld. Zo verdien jij weer geld.

Het verbouwen van dingen kost tijd. Dit verschilt per fruit/groente. Mais is binnen 45 sec. klaar. Maar uien hebben een uur nodig. Ook kost het geld. Je betaalt geld voor het verbouwen maar krijgt ook geld terug na het oogsten.
Dan heb je ook nog Mojo. Dit helpt bij het versnellen. Zo kan je bij uien 1 Mojo gebruiken zodat ze meteen klaar zijn. Mojo's kun je ook gebruiken bij winkels/gebouwen. Zodat je kleren extra snel klaar zijn voor de klant.

Conclusie:
Het is een leuke app. Het wordt goed uitgelegt zodat je daarna zelf verder kan. Alles is wel in het engels maar er worden geen moeilijke woorden gebruikt. Dit spel heeft leuke opties. Hoe hoger je komt met de levels, hoe meer dingen verkrijgbaar zijn om te kopen. Je moet wel wat geduld hebben omdat het soms wa duurt voor dat je fruit/groente klaar is. Het is lichtelijk verslavend. En je probeert ook steeds beter je dorp te verbouwen. Het is grafisch redelijk goed. Je moet niet te dicht inzoomen want dan krijg je pixels. Het geluid is goed en past goed bij het spel. Als je op een koe klikt, hoor je hem.
Dus ik zeg downloaden en spelen!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten