vrijdag 23 juli 2010

Amerika 2010



Zo weer even een update over Amerika. Het is alweer een tijdje geleden en omdat de tijd snel gaat...Dus hier meer informatie over onze reis naar Amerika.

We zitten op een soort apartementen complex genaamd "Cane island".
Vorige 2 keren hebben we een hotel gehad. Toen zijn we ongeveer 8 dagen gegaan. De 1ste keer in een Disney hotel(2005) en de 2de keer een hotel in de buurt(2007).





Maar omdat we deze keer 2.5 week gaan willen we wat ruimte. Het enige is dat je nu zelf voor eten moet zorgen. De vorige keren hadden we wel ontbijt erbij.
In 2007 zaten we in een normaal hotel wat dichtbij alle parken lag. We hadden een huurauto zodat we over naar toe konden rijden. Nu hebben we ook een auto. Speciaal voor pap deze keer een extra grote auto. Een midsize SUV!



Natuurlijk met airco want zonder is daar niet te doen in de zomervakantie. We zijn erg benieuwd hoe warm het is. Maar gewoon zo min mogelijk aandoen en je aan de hitte wennen.
Gelukkig is het nu in NL ook warm en mooi weer geweest zodat we al een lekker kleurtje hebben. Verbranden we misschien niet zo erg. Allemaal petje gekocht en zonnebrandcreme (ook belangrijk!).

We gaan zo min mogelijk meenemen zodat we daar dingen kunnen kopen. Vooral ik ga veel kopen denk ik xD
Beauty spullen en kleding denk ik vooral. En kleine hebbe-dingen.
Gelukkig is mijn koffer groot en niet zo heel zwaar van zichzelf.

Zo weer even een updateje over Amerika. Zulke updates komen nu wat vaker omdat het steeds dichterbij komt ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten